Typ

Kornić

Plaže
 
Draga
 
Kamenita i šljunčana plaža u zaljevu Punat, koja svojom čistoćom i ponudom privlači brojne posjetitelje. Na samoj plaži nalazi se restoran, a preko puta tržnica. Sadržaji koji se nude su dječji tobogani, škola ronjenja i najam pedalina. Uz to, postavljeni su i tuševi.
 
Galapagos
 
Plaža otvorena za ljubimce, pruža predivan pogled na otočić Košljun. Sama plaža je u sklopu beach bara, te posjetiteljima nudi sve što je potrebno za bezbrižan dan na plaži.
 
Cable Krk - Ski Lift Dunat
 
Ako ste željni adrenalina, ovo je mjesto pravo za Vas! Ski lift Dunat smješten je između Kornića i grada Krka. Prostire se na 400m². Mnogi ovdje provode cijeli dan jer se objekt sastoji od restorana, board shopa, terase za sunčanje, plaže. Također, nude uslugu najma potrebne opreme, kao i instruktora.
 
Beach bar Casa del Padrone
 
Ovaj beach bar nudi zaista sve što je potrebno za bezbrižan dan. U ponudi imaju ležaljke različitih veličina, vrhunsku gastronomsku uslugu, kao i vodene sportove (wind surfing, ronjenje) i najam glisera. Također, kada poželite možete se opustiti i u posebnom kutku namijenjenom masažama.
 

Diese Webseite verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung anzubieten. Für weitere Nutzung dieser Webseite klicken Sie bitte auf "Ich stimme zu". Cookies-Einstellungen können in Ihrem Webbrowser konfiguriert werden und für mehrere Informationen, klicken Sie hier. Ich stimme zu